Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      






Veća slika

Maja Volk 

Kotlići su u paklu, u raju nema kuvanja

Izdavač:  Argus Media
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-6331-001-8
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  136
Cena:
Popust: 10.00%
880,00 din. 792,00 din.

 

Opis:

Novo dopunjeno izdanje knjige Maje Volk prenosi iskustva kako je pobedila rak.

Ko je Maja Volk?
Žena!
Majka!
Umetnik!
Žena pre svega!
Žena koja stvara!
Žena koja se bori!
Žena koja se ne zaboravlja!

Još nešto izdvaja Maju Volk od svih drugih pisaca recepata zdrave hrane, a to je činjenica da je ona uspela da TRAJNO izleči smrtonosni rak grla, isključivo putem korišćenja žive hrane. Stoga, sve sumnje u lekovitost i delotvornost ovog, veganskog, načina ishrane padaju u vodu. Pred sobom imate jednostavne, lako razumljive i lako primenljive savete za produžetak života.

"Svako ko je jednom sreo Maju zna o čemu govorim. Nisam lično upoznala Maju Volk ali sam upoznala Maju koju još niko nije upoznao, sretna sam što sam imala čast upoznati borca, umetnicu, majku, ženu, divu...
Upoznala sam jedno novo bogatstvo ukusa kušajući Majine specijalitete. Neko bi rekao šta sve nema u blenderu, kakav sokovnik može da podnese cveklu i bananu, špinat i pomorandžu, beli luk i jabuku, a onaj ko izmiksa nektare po receptu zaista će uživati u bogatstvu okusa i poželeti postati Vegan (zdrav), poželeće buditi se bez podočnjaka i bez težine u želudcu, poželeće s osmehom obavljati sve zadaće koje ga čekaju od svitanja do sumraka, i neće imati potrebu pojesti „Dve ili tri žabe“ (Po Brajanu Trejsiju), nego Jednu ili dve, jer sasvim sigurno se može reći „Pojedi tu žabu“, svako jutro uz kafu i cigarete, to bi bila ona prva i najteža žaba za početak dana, a s Majinim receptima „Zdravlja“ sasvim sigurno nećete morati pojesti najtežu i najveću žabu za taj dan.
Napisano je mnogo knjiga o zdravlju, napisano je mnogo recepata za pripremu zdrave hrane, ali ono što odvaja Majine recepte od svih dostupnih nam recepata zdrave hrane jeste, raznolikost i dostupnost namirnica. Maja Volk živi na našem podneblju i u svojim receptima koristi isključivo domaće proizvode dostupne svima u svako doba.
Ja sam probala i uživala u bogatstvu okusa, probajte i vi i uživajte!"

 

Zvjezdana Podrašić

 

 

 



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Nedavno pregledani naslovi

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

pulse baner