Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

  • Inferno -Den Braun - Po promotivnoj ceni!

    Dante je inspirisao rađanje još jednog umetničkog dela! Ali umetničkog dela koje seje smrt. Da li Inferno za čovečanstvo znači Pakao, Čistilište ili Spasenje?

    https://najboljaknjiga.com/7485-Inferno.html

  • Poželeti od meseca - Donald Klark - AKCIJA!!!

    Život i delo Bili Holidej, njene pesme i socijalno-istorijski i kulturni milje ere svinga znalački su i pregnantno osvetljeni ovom neprocenjivom knjigom.

    https://najboljaknjiga.com/7572-Pozeleti-od-meseca.html

  • Ronaldo; opsesija za savršenstvom - Luka Kaioli - AKCIJA!!!

    Svetski bestseler o jednom od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. Šta je to u ličnosti Kristijana Ronalda što izaziva toliko suprostavljena osećanja i mišljenja?

    https://najboljaknjiga.com/7487-Ronaldo-opsesija-za-savrsenstvom.html

  • Zavet - Slaviša Pavlović - Posebno izdanje - USKORO!!!

    Posebno izdanje romana Zavet, u tvrdom povezu, sadrži mnoštvo fotografija iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika.

    https://najboljaknjiga.com/7550-Zavet.html

   logo.v      



Bič Božji 4.deo - Vae VictusBič Božji 6.deo - Exit


Veća slika

Aleksa Gajić & Valerie Mangin

Bič Božji 5.deo - Dei ex machina

Izdavač:  Moro doo - System Comics
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  86-84687-16-7
Povez:  Mek, kolor štampa
Pismo:  Latinica
Broj strana:  48
Cena: 756,00 din.

 

Opis:

Strip serijal od 6 epizoda predstavlja futurističku viziju drevnog sukoba između rimske imperije i hunske horde koja se originalno desila u petom veku, a u ovom stripu je smeštena nekih 10.000 godina kasnije.

 

Rim je pobedio, rimski galaktički Orbis je zdrav i čitav! Huni, divlji varvari, su masakrirani! Rimska kraljica Flavija Aetia porazila je njihovog kralja, Atilu. 

Ali car, tek što je pobedio, suočen sa veličinom dva božanstva koje sad ima pored sebe, strahuje za svoj tron. Bez oklevanja baca Flaviju i Atilu u samo srce sunca. Pa ipak, da li se bogovi mogu ubiti? Nepotrebna izdaja. Prefekt Avitus i varvarin Ebars, Flavijini sledbenici, odmah ustaju protiv te nepravde rizikujući da zauvek unište Rim. A da li je sve to, zapravo, bio davnašnji plan bića koja su još svirepija i ciničnija od samih imperatora? Došlo je vreme da Flavija i Atila otkriju svoju prošlost i prošlost onih koji su ih stvorili, i njima upravljali.




 




smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka