Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

  • Inferno -Den Braun - Po promotivnoj ceni!

    Dante je inspirisao rađanje još jednog umetničkog dela! Ali umetničkog dela koje seje smrt. Da li Inferno za čovečanstvo znači Pakao, Čistilište ili Spasenje?

    https://najboljaknjiga.com/7485-Inferno.html

  • Poželeti od meseca - Donald Klark - AKCIJA!!!

    Život i delo Bili Holidej, njene pesme i socijalno-istorijski i kulturni milje ere svinga znalački su i pregnantno osvetljeni ovom neprocenjivom knjigom.

    https://najboljaknjiga.com/7572-Pozeleti-od-meseca.html

  • Ronaldo; opsesija za savršenstvom - Luka Kaioli - AKCIJA!!!

    Svetski bestseler o jednom od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. Šta je to u ličnosti Kristijana Ronalda što izaziva toliko suprostavljena osećanja i mišljenja?

    https://najboljaknjiga.com/7487-Ronaldo-opsesija-za-savrsenstvom.html

  • Zavet - Slaviša Pavlović - Posebno izdanje - USKORO!!!

    Posebno izdanje romana Zavet, u tvrdom povezu, sadrži mnoštvo fotografija iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika.

    https://najboljaknjiga.com/7550-Zavet.html

   logo.v      



Beli medvedić i šareni drugariBeli slon


Veća slika

Hans de Bir

Beli medvedić na brodu

Izdavač:  Beli put
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  86-8548-916-4
Povez:  Tvrd
Pismo:  Latinica
Broj strana:  32
Cena: 540,00 din.

 

Opis:

Kada je krenuo na plivanje, Lars nije ni slutio da upravo započinje veliku avanturu. Nešto ga je podiglo i ispustilo u ribarski brod koji će ga odvesti u daleke, nepoznate krajeve. Na putovanju će steći mnoge prijatelje. Ali, da li će pronaći put nazad, do svojih zabrinutih roditelja?

 

"Život polarnih medveda na Severnom polu, u večitoj pustoši između leda i belila – ne izgleda naročito uzbudljiv. Pa ipak, kada se medvedić Lars izgubi, ne očekujete da će se stvoriti na brodu i da će kao nove prijatelje pronaći mačke. Uzbuđenje i pustolovina su već tu! Jedan od nivoa ove knjige jeste o značaju verovanja u sebe, umeću pronalaženja prijatelja, i o žudnji za domom. Ali, na dubljem nivou ona vas uči i koliko život može biti nepredvidljiv, promenljiv u trenutku i pun neočekivanih iskustava.

Kada ste odrasla osoba, velike životne preokrete i neočekivane obrte teško možete da shvatite kao poželjnu avanturu. Međutim, deca svoje okruženje tumače i shvataju na drugačiji način od nas. Kao da gledaju film koji se odigrava u životu nekog drugog, ona umeju istinski da uživaju upravo u onome što je najneobičnije, najmanje očekivano. Uostalom, pokušajte sami da, na osnovu ove slikovnice razbuktate maštu svog deteta. Pitajte: „Šta misliš: to što je polarni meda kao svoje prijatelje pronašao brodske mace – koliko je to neobično? Da li bi to bilo isto kao kada bi ti pronašao svoje prijatelje među lubenicama koje govore? Ili među štipaljkama sa nečije terase?“

Igrajte se i zamišljajte vaše pustolovine i drugare koje još niste sreli.

Zahvaljujući svojim novim prijateljima, Lars će pronaći put do svoje kuće. Trenutak kada pokušava roditeljima da imitira kako mačka (životinja koju njegovi roditelji nikada nisu videli) izgleda kada se nakostreši – ne može a da vam ne izmami osmeh sa lica. Dovoljno je samo da ovakav prizor zamislite."

Jelena Holcer



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Nedavno pregledani naslovi

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka