Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 sova snow      


Tweet
Pin It




Veća slika

Roberto Kostantini

Ključ za Elizu

Izdavač:  Vulkan izdavaštvo
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-10-00671-1
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  407
Cena:
Popust: 10.00%
899,00 din. 809,10 din.

 

Opis:

Rim, jul 1982. godine. Italija slavi pobedu na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Španiji. Eliza Sordi, mlada i lepa devojka zaposlena u vatikanskoj administraciji, nestaje sa lica zemlje. Istraga je poverena mladom policajcu Mikeleu Balistreriju. Tvrdoglav i arogantan, Balistreri olako shvata slučaj, i tek nakon otkrića leša na obali Tibra shvata koja je cena njegovog nemara.

Rim, jul 2006. Dok Italija ponovo slavi titulu na Svetskom prvenstvu, novinarka Linda Nardi radi na priči o nizu slučajeva nasilja nad mladim ženama. Iako su ubistva pripisana grupi mladića iz imigrantskog kvarta, ona istražuje zlokobniju mogućnost, i to na ličan zahtev Mikelea Balistrerija. Slučaj Elize Sordi sada je star dvadeset četiri godine, ali Balistrerija, iako je stigao do najvišeg ranga u italijanskoj policiji, i dalje progoni krivica zbog tragedije iz prošlosti koja mu je obeležila početak karijere. Sumnjajući da su nedavni zločini delo serijskog ubice, on se nada da će hvatanjem krivca smiriti savest koja ga muči već više od dvadeset godina. Linda, neumorna i tajanstvena novinarka, vidi u Balistrerijevom predlogu zlatnu priliku da razotkrije zaveru na najvišem nivou. 

On se bori da ispravi prošlost, ona da popravi sadašnjost. Njihova borba pokazaće se kao iznenađujuće povezana: zlo za kojim Linda sada traga obeležilo je Balistrerija, a zlokobni tragovi vode mnogo dalje nego što se iko od njih nadao. 

A ubica ponovo napada...
Ovoga puta, Mikele Balistreri će biti spreman. Ovoga puta, neće ga uplašiti zlo.



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine