Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      


Tweet
Pin It
Veća slika

Đorđe Perišić

100 godina na olimpijskim igrama - 1912 - 2012

Izdavač:  Službeni glasnik
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-519-1800-4
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  316
Cena:
Popust: 10.00%
1 595,00 din. 1 435,50 din.

 

Opis:

Knjiga je jedinstveno svedočanstvo o učešću svih sportista Kraljevine Srbije, Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca, Kraljevine Jugoslavije, Jugoslavije (FNRJ, SFRJ, SRJ), državne zajednice Srbija i Crna Gora i Republike Srbije na olimpijskim igrama od 1912. do 2012. godine.

U knjizi su navedeni svi rezultati i plasmani sportista, s pregledom osvojenih medalja kroz ceo vek nadmetanja u svim sportovima na olimpijskim igrama. Na letnjim igrama učestvovalo je 1.395, a na zimskim 249 sportista. Svojim rezultatima, ostvarenim plasmanima i osvojenim medaljama doprineli su razvoju sporta.

Učešće na olimpijskim igrama san je svakog sportiste. Oni koji osvoje medalju na najvećem i najprestižnijem takmičenju postaju deo sportske istorije, i to ne samo svoje zemlje. Knjiga je bogato ilustrovana fotografijama svih olimpijskih šampiona i osvajača zlatnih medalja. Njihov doprinos razvoju olimpijskog duha, nadmetanja i viteštva, kao i njihova vrhunska dostignuća, vredni su poštovanja. Ovo delo je i podstrek mladima da se bave sportom i teže zdravom nadmetanju. 

100 apsolutno neoborivih zakona poslovnog uspeha100 jednostavnih tajni sjajnih veza

Možda ste zainteresovani i za ove naslove?smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

pulse baner
baner anglozine