Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Srđan V. Tešin

Kuvarove kletve i druge gadosti

Izdavač:  Arhipelag
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-523-0109-6
Povez:  Tvrd
Pismo:  Latinica
Broj strana:  104
Cena:
Popust: 10.00%
704,00 din. 633,60 din.

 

Opis:

Novo izdanje najpoznatijeg romana Srđana V. Tešina.

Snažna i uzbudljiva priča o zločinu i strasti, ljubavi i kazni u svakodnevici i istoriji naših dana.

Smeštena u stvarni i simbolički Mokrin na severu Banata, priča Tešinovog romana postaje jedna od najupečatljivih metafora srpske književnosti o poslednje dve decenije našeg života.

Počinjući kao porodični roman, "Kuvarove kletve i druge gadosti" vrlo brzo postaju nesvakidašnja kritika društva i savremene, istorijom opterećene egzistencije, ali i provokativno romaneskno istraživanje ljudske psihologije.

Glavni junak romana je Pavle, ratni fotograf koji je obišao gotovo sve ratove koje su obeležili moderno doba, od Iraka preko Bosne i Kosova do Avganistana, da bi se sa najsnažnijim izlivima strasti i zločina, ljubavi i mržnje, opsesivne potrebe za drugim i perverzije suočio usred svoje porodice.

Roman "Kuvarove kletve i druge gadosti" Srđana V. Tešina poseduje dinamiku i snagu najuzbudljivijeg trilera. Knjiga koja vas ne ostavlja na miru ni dok je čitate, ni kada je pročitate. Knjiga za koju je autor dobio stipendiju “Borislav Pekić”.

Roman "Kuvarove kletve i druge gadosti" preveden je na slovenački i makedonski jezik. Po odlomcima iz ovog romana mađarski umetnik Geza Ric nacrtao je istoimeni strip.



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

pulse baner
baner anglozine