Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Paulo Koeljo

Preljuba

Izdavač:  Laguna
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-521-1687-4
Povez:  Tvrd
Pismo:  Latinica
Broj strana:  296
Cena:
Popust: 10.00%
599,00 din. 539,10 din.

 

Opis:

Provokativna i intrigantna, „Preljuba“ je roman o otkrivanju strasti u životu, o večitom pitanju nije li upravo „ova ljubav“ ona prava, u kojem Koeljo ispituje nove granice ženske nevernosti. Prvi put jedan autor koristi društvene mreže da bi smislio zaplet i osmislio svoje likove.
 
Linda je udata za bogataša, ima dvoje dece, radi kao novinarka i reklo bi se da ima savršen brak. Međutim, svakog jutra kad otvori oči i ugleda ono što zovu „novi dan“, Linda poželi da ih odmah zatvori i ne ustane iz kreveta. Tridesetjednogodišnja Linda, zahvaljujući bezgraničnoj darežljivosti svog muža, oblači se u najskupljim radnjama. Kod muškaraca izaziva požudu a zavist kod žena.
 
Novi roman proslavljenog pisca je začuđujuća priča o tome kako izgleda imati sve a biti nesrećan. Nju guši rutina, monotonija, oseća ravnodušnost prema svemu. Sve se menja kada u njen život ušeta uspešni političar, njen dečko iz srednjoškolskih dana. Život dobija novi smisao. Ona otkriva ljubavnu strast i suočava se sa izborima koji će promeniti njen život. Linda, koja uvek želi više, upušta se u strastvenu, opasnu i zaraznu vezu, ali sa dalekosežnim posledicama.
 
Roman „Preljuba“ na neočekivan i nepogrešiv način pokazuje kako gubimo sebe kad ne cenimo ono što imamo.



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

pulse baner
baner anglozine