Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

 • Inferno -Den Braun - Po promotivnoj ceni!

  Dante je inspirisao rađanje još jednog umetničkog dela! Ali umetničkog dela koje seje smrt. Da li Inferno za čovečanstvo znači Pakao, Čistilište ili Spasenje?

  https://najboljaknjiga.com/7485-Inferno.html

 • Poželeti od meseca - Donald Klark - AKCIJA!!!

  Život i delo Bili Holidej, njene pesme i socijalno-istorijski i kulturni milje ere svinga znalački su i pregnantno osvetljeni ovom neprocenjivom knjigom.

  https://najboljaknjiga.com/7572-Pozeleti-od-meseca.html

 • Ronaldo; opsesija za savršenstvom - Luka Kaioli - AKCIJA!!!

  Svetski bestseler o jednom od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. Šta je to u ličnosti Kristijana Ronalda što izaziva toliko suprostavljena osećanja i mišljenja?

  https://najboljaknjiga.com/7487-Ronaldo-opsesija-za-savrsenstvom.html

 • Zavet - Slaviša Pavlović - Posebno izdanje - USKORO!!!

  Posebno izdanje romana Zavet, u tvrdom povezu, sadrži mnoštvo fotografija iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika.

  https://najboljaknjiga.com/7550-Zavet.html

   logo.v      Žana Poliakov

 

 1973.Virgo/Leo. 

U kineskom Bivo, ali i Pritajeni Tigar i Skriveni Zmaj.

Akademija Dramskih Umetnosti. Internet pionir, bavi se pitanjima digitalnog doba, kopije i originala, konzumerističkog društva i new age filozofijom od 1996, kada započinje profesionalnu karijeru razvijajući sopstveni koncept  vizuelne komunikacije gde umetnik prevazilazi zadate okvire i koristeći svoje znanje i veštine, transcendirajući kroz medije, postaje više ili manje pop zvezda. Izlagala na više grupnih i solo postavki širom planete mada više voli da nastupa nego da izlaže. U stvari, zavisi od raspoloženja. She is an exhibitionist and exhibition herself. Poslednjih godina, eksperimentiše sa 3D real -place barbie-doll ambijentalnim instalacijama twisting, pranking, overlapping - igrajući se odnosima između razuma i osećajnosti, privatnog i javnog, ali ličnog i emotivnog. ( sense and sensuality, personal and emotional )

 

Radila i zabavljala se kao glavna i odgovorna urednica magazina za srećniji život Sensa  od 2008 do oktobra 2011. Ne više, danas se od aktuelnog uredništva i sadržaja distancira i ogradjuje. “ To više nije ta enegija niti ideja u koju verujem i mogu da podržim. Ko to ne oseća, nema potrebe da mu bilo šta objašnjavam.“ 
Sortiranje:
  I am love
  Žana Poliakov
  690,00 din.
  Detaljnije...
 
 
  Lovemarks
  Žana Poliakov
  648,00 din.
  Detaljnije...
 
 
  Soul Journal
  Žana Poliakov
  499,00 din.
  Detaljnije...
 
 
  Soulfood
  Žana Poliakov
  648,00 din.
  Detaljnije...
 
 

 • ««
 • «
 • 1
 • »
 • »»
Rezultati 1 - 4 od 4

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka