Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      Sajamska nagradna igra 2015.

U nedelju, 25. oktobra, počinje 60. Međunarodni sajam knjiga!

Internet knjižara "Najbolja knjiga" i izdavačka kuća "Književna omladina Srbije" pozivaju Vas da učestvujete u Sajamskoj nagradnoj igri!

Svi oni koji kupuju knjige Književne omladine Srbije na sajmu, direktni su učesnici nagradne igre koju i ove godine organizuju Internet knjižara ,,Najbolja knjiga'' i IK ,,Književna omladina Srbije''. Štand Književne omladine Srbije nalazi se u Hali 1 na galeriji.

Poslednjeg dana sajma, u nedelju, 01. novembra 2015.godine, biće objavljena imena dobitnika koje će odbrati naši pisci i pesnici. Potrebno je samo da, nakon kupovine, popunite svoje podatke na malom formularu koji ćete dobiti i da sačekate izvlačenje.

Tri nagrađena dobitnika dobijaju po tri knjige iz naše produkcije Književne omladine Srbije i poklon iznenađenje od strane Najbolje knjige.

Ove godine i svi oni koji nisu u mogućnosti da posete ovogodišnji sajam knjiga, a žele da učestvuju u nagradnoj igri: online kupovinom knjige ili knjiga iz produkcije Književne omladine Srbije, u toku trajanja sajma, biće takođe direktni učesnici u nagradnoj igri. Izdanja Književne omladine Srbije možete pogledati OVDE!

Imena troje nagrađenih, koji će isto tako dobiti po tri knjige i poklon iznenađenje, odabraće uredništvo "Najbolje knjige''.

Očekujemo Vas na sajmu!


Najbolja knjiga doo i Književna omladina SrbijePodeli

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine