Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      






Veća slika

Marija Vasić

Nada Vera ne Sanja ples Salse

Izdavač:  Književna omladina Srbije
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7343-194-9100
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  202
Cena: 486,00 din.

 

Opis:

Ona misli. Ona oseća. Ona se igra.

U “doba plastike“ i vihoru divljih, ona se usudila da sanja. I tako započinjemo jednu priču u kojoj svi imaju uloge.

Dragi moji, i vi ste deo nje. Možda je ovo priča koja beži daleko od romantizma, ona koja ide ka realizmu ili je, pak, samo naslućivanje na to šta je stvarnost.

I nemojte brinuti, niko ne umire na kraju. Sve je ovo samo igra!

,, Postoje tajni svetovi ljudske duše u kojima retko ko od nas može da pronikne duboko, do samog dna. Oni su neshvatljivi, inteligentni, duboki virovi ljudske prirode, razbacani i neuhvatljivi. Čitajući roman Marije Vasić otkrićete pravi mozaik misli i osećanja. U pitanju je delo prepuno složenih rečenica, ali samo na prvo čitanje. Te rečenice su na momente pitke, često i neshvatljive, ali veoma zrele i duboke. Marija je svojom paletom mudrosti i veoma interesantnog poimanja ljudske duše naslikala jednu zanimljivu kompoziciju urbanog življenja, takozvani: apstraktni pejzaž novog sveta, na čijim se dalekim, vizijskim tačkama nazire poneki koren od koga su svi ti svetovi potekli. Da li se sve svodi na jednu te istu kompoziciju, pročitaćete u romanu ,, Nada Vera ne Sanja ples Salse’’ u kome Marija veoma lepo dočarava i istražuje te kompozicije, ali neobično kao na laganoj vrtešci. Roman je prepun analiza pretočenih u rečenice, sa odličnim slikovitim prikazom najsitnijih opisnih detalja.

Dragi čitaoci, satirična, herojska pozitiva i neuništiva igra glavnih likova, metaforički će otkriti svakog od vas.

U romanu je prikazana osnovna, izvorna suština filozofije našeg bitisanja. Mlada autorka nosi jedan novi pečat generacije sazrele na ni malo jednostavnim principima našeg savremenog društva, surovog i sivog. Marija metaforički opisuje načine na osnovu kojih treba shavatiti svet u kome živimo, i društvo koje delimo sa drugima.

Zaplešite zajedno sa Salsom, Verom Nadom, Sanjom i gospođom Maslačak kroz ovaj predivan roman i ovu zanimljivu, pomalo neobičnu priču!''



 




Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka