Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

  • Inferno -Den Braun - Po promotivnoj ceni!

    Dante je inspirisao rađanje još jednog umetničkog dela! Ali umetničkog dela koje seje smrt. Da li Inferno za čovečanstvo znači Pakao, Čistilište ili Spasenje?

    https://najboljaknjiga.com/7485-Inferno.html

  • Poželeti od meseca - Donald Klark - AKCIJA!!!

    Život i delo Bili Holidej, njene pesme i socijalno-istorijski i kulturni milje ere svinga znalački su i pregnantno osvetljeni ovom neprocenjivom knjigom.

    https://najboljaknjiga.com/7572-Pozeleti-od-meseca.html

  • Ronaldo; opsesija za savršenstvom - Luka Kaioli - AKCIJA!!!

    Svetski bestseler o jednom od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. Šta je to u ličnosti Kristijana Ronalda što izaziva toliko suprostavljena osećanja i mišljenja?

    https://najboljaknjiga.com/7487-Ronaldo-opsesija-za-savrsenstvom.html

  • Zavet - Slaviša Pavlović - Posebno izdanje - USKORO!!!

    Posebno izdanje romana Zavet, u tvrdom povezu, sadrži mnoštvo fotografija iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika.

    https://najboljaknjiga.com/7550-Zavet.html

   logo.v      



Bič Božji 5.deo - Dei ex machinaBiciklizam: anatomija


Veća slika

Aleksa Gajić & Valerie Mangin

Bič Božji 6.deo - Exit

Izdavač:  Moro doo - System Comics
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  86-84687-29-9
Povez:  Mek, kolor štampa
Pismo:  Latinica
Broj strana:  48
Cena: 756,00 din.

 

Opis:

Strip serijal od 6 epizoda predstavlja futurističku viziju drevnog sukoba između rimske imperije i hunske horde koja se originalno desila u petom veku, a u ovom stripu je smeštena nekih 10.000 godina kasnije.

 

Opet je uspostavljen mir u rimskom galaktičkom orbisu- Huni i Rimljani su se izmirili nad pepelom imperijalističke dinastije. Iраk, galaksiji preti nova opasnost. Nešto mnogo gore od svirepih varvarskih ratnika. Olimpijci, svemoćni, obrazovani ljudi, razjareni zbog porekla Atilinog rata protiv Riman odlučili su da unište galaktičko carstvo! Jedino Atila i Flavija Aetian nakon što su otkrili da su i sami bogovii mogu da se suprotstave ostalim božanstvima. Medutim hoće li biti dovoljno snažni da zaustave najsnažnijeg među njima, velikog Saturna? Hoće li biti dovoljno snažni da spreče titana, koji razara planete, da čitavo čovečanstvo gurne u haos?




 




smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka