Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      



Advokat iz linkolnaAfirmacije za put promene


Veća slika

Stiv Beri

Afera Kolumbo

Izdavač:  Vulkan izdavaštvo
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-10-00288-1
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  352
Cena: 699,00 din.

 

Opis:

Tom Sejgan, novinar-istraživač, dobitnik Pulicerove nagrade, pisao je članke sa raznih zanimljivih mesta u svetu, koji su pogađali pravo u metu. Međutim, kada je njegov kontroverzni izveštaj razotkriven kao obmana, njegov profesionalni ugled je uništen. Sada živi u izgnanstvu, progonjen lošim odlukama i šokantnom istinom koju nikada nije mogao da dokaže: da je njegov sunovrat bio smišljeni čin sabotaže nepoznatog neprijatelja. Ali pre nego što je Sejgan uspeo da okonča sebi muke, umešala se sudbina u liku tajanstvenog stranca sa zahtevom koji se ne može ignorisati.

Zakarija Sajmon ima izgled naučnika, dušu propalice i vatrenu posvećenost fanatika. Njegovoj milosti prepuštena je ćerka Toma Sejgana koja se otuđila od njega. Sajmon očajnički želi nešto što samo Sejgan može da mu da: ključ rešenja misterije stare pet stotina godina, neprocenjivo vredno znanje sa eksplozivnim političkim značajem u savremenom svetu. I za Sajmona i Sejgana ulozi su visoki, cilj izuzetno ličan, a posledice protivljenja bilo kom od ove dvojice ljudi mogu izazvati katastrofu.

U riskantnom pohodu od Floride preko Beča pa do Praga, i najzad do planina Jamajke, dva čoveka sukobljavaju se u opasnoj igri. Usput će se obojici život okrenuti naglavačke – a sve što znamo o Kristiforu Kolumbu sada će se promeniti.



 




Nedavno pregledani naslovi

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka