Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

 • Inferno -Den Braun - Po promotivnoj ceni!

  Dante je inspirisao rađanje još jednog umetničkog dela! Ali umetničkog dela koje seje smrt. Da li Inferno za čovečanstvo znači Pakao, Čistilište ili Spasenje?

  https://najboljaknjiga.com/7485-Inferno.html

 • Poželeti od meseca - Donald Klark - AKCIJA!!!

  Život i delo Bili Holidej, njene pesme i socijalno-istorijski i kulturni milje ere svinga znalački su i pregnantno osvetljeni ovom neprocenjivom knjigom.

  https://najboljaknjiga.com/7572-Pozeleti-od-meseca.html

 • Ronaldo; opsesija za savršenstvom - Luka Kaioli - AKCIJA!!!

  Svetski bestseler o jednom od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. Šta je to u ličnosti Kristijana Ronalda što izaziva toliko suprostavljena osećanja i mišljenja?

  https://najboljaknjiga.com/7487-Ronaldo-opsesija-za-savrsenstvom.html

 • Zavet - Slaviša Pavlović - Posebno izdanje - USKORO!!!

  Posebno izdanje romana Zavet, u tvrdom povezu, sadrži mnoštvo fotografija iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika.

  https://najboljaknjiga.com/7550-Zavet.html

   logo.v      Čudesne pričeČudesni dar Herkula Barfusa


Veća slika

Bil Slavin

Čudesne transformacije : kako se prave stvari koje nas okružuju

Izdavač:  Beli put
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-8657-708-3
Povez:  Tvrd
Pismo:  Latinica
Broj strana:  160
Cena: 1 880,00 din.

 

Opis:

U duhu dečje enciklopedije znanja koja daje odgovore na pitanje ZAŠTO?, ova knjiga otkriva KAKO – ono što mlađe čitaoce jednako zanima ili će ih tek zainteresovati svojim iscrpnim, stručnim a primerenim deci objašnjenjima. Tekst je propraćen privlačnim i duhovitim ilustracijama, koje su sa svoje strane vrlo značajne za razumevanje tehnologije stvaranja predmeta oko nas.

Sam autor kaže: „Stručni tekst i sličice ovako izgledaju zahvaljujući najsavremenijim računarima, skenerima i još nekim uređajima. Recimo, knjiga je odštampana na džinovskoj štamparskoj mašini koja za tren oka štampa stotine strana! Neke druge mašine razvrstale su stranice, obrezale ih i povezale…

Što se tiče ilustracija, nastale su na drvenom crtaćem stolu, na papiru koji se pravi od pamuka, vodenim bojicama i perom za tuširanje – a sve su to tehnologije razvijene pre mnogo godina.“

Pošavši od činjenice da se u dečjem svetu ništa ne podrazumeva i da su deca češće od odraslih spremna da istražuju svet oko sebe i pitaju odakle i kako su nastale stvari koje ih okružuju (setimo se samo onih malih ljudi u radio-aparatu), autor je odabrao niz proizvoda – od broda u boci preko voćnog jogurta, kolačića sreće, farmerica, da bi nam otkrio i tajnu kako se spaja knjiga pa i kako šarena pasta za zube svoje besprekorne šare čuva i kad je istisnemo.

U dečjem svetu ništa nije obično i svakodnevno, sve ima svoju tajnu i misteriju svoje vrste, ali deca isto tako veruju i da magija ima sasvim logično objašnjenje. Zato su ovo čudesne transformacije – čuda se događaju svuda oko nas, ali se mogu i naučiti! 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka