Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

dr Nil Nidli

Izlaz iz depresije

Izdavač:  Eden
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-85197-09-3
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  235
Cena:
Popust: 10.00%
880,00 din. 792,00 din.

 

Opis:

Da li:

 Da li se borite da bi uživali u životu?

 Nedostatak energije? 

 Teško vam je da se skoncentrišete?

 Imate problem da zaspite i da spavate?

 Zabrinuti ste i anksiozni?

 

Pronađite uzroke vaše depresije, nemojte samo prikrivati simptome lekovima!

Doktor Nil Nidli, internista, pisac, istraživač i predavač, ovom savremenom i sveobuhvatnom knjigom odgovara na hroničnu potrebu naše civilizacije. Autor popularne knjige "Zakoni zdravlja i izlečenja" ovog puta pažnju posvećuje pošasti zvanoj depresija.

U proseku svaki treći pacijent koji poseti internistu boluje od ove bolesti. Najčešće lekari takvim pacijentima prepisuju lekove. U knjizi "Izlaz iz depresije" doktor Nidli zagovara potpuno drugačiji pristup - istraživanje uzroka koji su doveli do pojave depresije. Stekavši svetsku slavu upravo zbog pristupa kojim teži da trajno i potpuno izleči pacijente, doktor Nidli je cenjen i među kolegama i među pacijentima. Aktivan je lekar još od 1989. godine kada je dobio specijalističku licencu.Poslednjih godina posvetio se proučavanju rezultata najnovijih istraživanja na temu bolesti uma. Zahvaljujući tim saznanjima i dugogodišnjoj kliničkoj praksi, autor odbija da simptome bolesti maskira lekovima, promovišući novi način lečenja. Svojim prepoznatljivim stilom, uz citiranje najnovijih naučnih istraživanja, autor ponovo zaokuplja pažnju naših čitalaca. U knjizi "Izlaz iz depresije" dr Nidli opisuje zakonitosti funkcionisanja ljudskog bića.

Na samom početku, pre opisivanja depresije i njenih različitih formi ispoljavanja, objašnjena je građa i funkcija mozga. Naredna poglavlja suočavaju nas sa činjenicom da je depresija više od mentalne bolesti. Autor takođe identifikuje moguće uzroke nastanka depresije, kao i posledice koje ona ima na psihofizičko zdravlje čoveka. Osim što razmatra ulogulekova i biljnih preparata, njihova poželjna dejstva i kontraindikacije, on takođe govori i o uticaju ishrane i životnog stila na lečenje i sprečavanje depresije. Ovu knjigu čine posebnom informacije date u završnim poglavljima koje će svakako doneti nadu onima koji su u kandžama ove mračne bolesti. Dr Nidli nas upoznaje sa važnom ulogom čeonog režnja mozga za sve aspekte mentalnog zdravlja i nudi  zadivljujuće načine kako ojačati ovaj često previđani izvor moći volje. Pročitaćete i o njegovom uspešnom dvadesetonedeljnom programu, koji je oslobodio mnoštvo njegovih pacijenata. Svakako ćete poželeti da ovu knjigu podelite sa bližnjima koji traže "Izlaz iz depresije".

 



 

Komentari kupaca:

Još nema komentara o ovom proizvodu.
Pisanje komentara je dostupno samo registrovanim korisnicima.

Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine