Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

logo.v


Veća slika

Vels Tauer

Sve poharano, sve spaljeno

Izdavač: Booka
ISBN:  978-86-88335-13-3
Povez:  Mek
Pismo:  0
Broj strana:  192
Cena: 675,00 din.

 

Opis:

Ovo je verovatno najbolja zbirka priča objavljena u poslednjih nekoliko godina, koja je autoruVelsu Taueru donela ogroman književni uspeh, uvrstila ga među najbolje savremene američke pisce i donela mu poređenja sa slavnim prethodnicima poput Marka Tvena, Ernesta Hemingveja i Rajmonda Karvera.

Tauer piše moćne, duboke i opčinjavajuće pripovesti o divljoj Americi i njenim antiherojima. Rasturene porodice, nasilni muškarci, zapostavljeni dečaci, nespretni preljubnici, melanholični Vikinzi, svi oni ponosno marširaju stranicama ove briljantne zbirke koja najmračnije trenutke savršeno upliće s urnebesnim humorom.

Sve poharano, sve spaljeno njegova je prva knjiga, prevedena je na dvadeset jezika, a The New York Times ju je proglasio jednom od deset najboljih knjiga decenije.

Tauerove priče su uzbudljive i pisane su autentičnim američkim žargonom. Silovito, zabavno, mračno i lepo. Pročitajte ove priče, i to odmah!

Majkl Čabon

Neobična i veličanstvena knjiga... s tom napetošću između Tauerovog zajedljivog humora i iskonskog besa koji ključa odmah ispod površine u svakom njegovom liku.

Publisher’s Weekly

Vels Tauer je sjajan pisac, koji je ne samo digao letvicu drugima na polju debitantske proze, već ju je učinio nedostižnom... Tauerove priče do bola su lepe, i nema smešnijih ni tužnijih na čitavom svetu.

Ben Markus

Umešno, zabavno i saosećajno. Njegov književni univerzum savršeno je izbalansiran mali svet nasilja, samilosti i agresivnosti.

Sem Anderson, New York magazine

Ova opčinjavajuća debitantska zbirka priča predstavlja Tauera kao izuzetno talentovanog pisca.

Mičiko Kakutani, The New York Times 
Nedavno pregledani naslovi

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka