Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      Čišćenje organizmaČisto i opasno


Veća slika

Angelina Petrović

Čistač

Izdavač:  Smart studio
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-88947-02-2
Povez:  Tvrd
Pismo:  0
Broj strana:  409
Cena: 756,00 din.

 

Opis:

Ne poričem sopstvenu kritičarsku hrabrost tvrdnjom da je Angelina Petrović nadmašila Sidni Šeldona.
Dragoljub Lune Simonović

 

Snažno. Ubedljivo. Beskompromisno!

Perom neobičnog i već prepoznatljivog stila, autorka nas vodi kroz neistražene hodnike ljudske duše. Tamo gde se tama, kao elementarni deo čovečije prirode uzdiže u najdestruktivnijim silama koje dubina može da oslobodi, jedno dete, nevino i čisto, otvorilo je svoje oči. Rečima koje nemaju glas, jedno dete promeniće svet.

U centru Angelinine priče je čovek.

Pripovedajući o njemu kroz zamršene i komplikovane odnose, autor se ne trudi da čitaocu otkriva velike, univerzalne istine. 
"ČISTAČ" je tu da nas podseti da one ne vrede ako se zaborave.
Angelina Petrović, novim romanom, potvrđuje svoju vrednost talentovanog pripovedača i svakako zaslužuje mesto koje ima u novijoj srpskoj književnosti.

Viktor Davidović

Jedna kobna odluka od pre sedam godina, 27-godišnju Janu, vodi na put u obećanu zemlju, samo sa jednim ciljem – da grešku iz mladosti ispravi. Uverena da je čeka ljubav njenog života, spremna je da otkrije dugo godina čuvanu tajnu i suoči se sa posledicama. Sačekaće je izdaja i prevara, bol i kazna.  Prepuštena na milost i nemilost surovoj tuđini, u očajničkoj borbi da sačuva vlastiti život upušta se u seksualnu vezu, verujući da će joj Dušan pomoći da pronađe sina. Njegovo otkriće zaboleće je više od pretrpljenih poniženja i uvreda. Ali, ne sanja da je nečije oči verno prate.


I tada  surova prošlost počinje da izranja i otvara davno zaključana vrata. Osveta, mržnja i lažna obećanja neminovno dovode do šokantnog otkrića. Janina sudbina se u vrtlogu strasti prepliće sa sudbinom druge žene, koja se kao lavica bori da sačuva bar tuđeg, kad nije uspela svog sina. 

Dve majke, jedna potraga. Istina je zastrašujuća. Klupko se odmotava…

  


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka