Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

logo.v



Promocija reizdanja knjige The Rolling Stones - Umetnost pobune

  •  
  •  
Četvrto izdanje knjige novinara, publiciste i muzičara Ivana Ivačkovića The Rolling Stones – Umetnost pobune, promovisano je u četvrtak, 19. jula, u Britanskoj rezidenciji na Dedinju gde je zvanice dočekao Nj.E. Michael Davenport, ambasador Velike Britanije, a specijalni gost je bio Chris Jagger, četiri godine mlađi brat Micka Jaggera, takođe muzičar.


Ivačković je rekao da se odlučio da dopuni svoju knjigu i izda četvrto izdanje, jer se pedeseta godišnjica prvog nastupa "Roling stounsa" poklapa sa njegovom tridesetom godišnjicom u novinarstvu.On je rekao da misli da je knjiga dobra, jer ju je pisao sa istom strašću koju je osećao kada je prvi put slušao "Roling stounse" uživo.

Četvrto izdanje knjige, koju je izdala firma "Dangraf", jeste dopunjeno fotografijama i novim podacima, ne samo o petogodišnjem periodu od prethodnog izdanja, rekao je on.

 

Kris Džeger je izrazio zadovoljstvo pozivom da dođe u Beograd i podsetio je da je bio u Jugoslaviji na letovanju 1964. godine.

 

- Tada sam imao kosu malo preko ušiju i privlačio sam pažnju. U jednom trenutku sam primetio veću grupu mladih koji me prate i šapuću "Bitlsi", "Bitlsi" - rekao je Džeger.

 

Britanski ambasador Kris Davenport je rekao da je ovo godina velikih jubileja i naveo da je kraljica proslavila svoj dijamantski jubilej, a da "Roling stounsi" obeležavaju 50 godina od prvog nastupa.

 

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka