Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

 • Inferno -Den Braun - Po promotivnoj ceni!

  Dante je inspirisao rađanje još jednog umetničkog dela! Ali umetničkog dela koje seje smrt. Da li Inferno za čovečanstvo znači Pakao, Čistilište ili Spasenje?

  https://najboljaknjiga.com/7485-Inferno.html

 • Poželeti od meseca - Donald Klark - AKCIJA!!!

  Život i delo Bili Holidej, njene pesme i socijalno-istorijski i kulturni milje ere svinga znalački su i pregnantno osvetljeni ovom neprocenjivom knjigom.

  https://najboljaknjiga.com/7572-Pozeleti-od-meseca.html

 • Ronaldo; opsesija za savršenstvom - Luka Kaioli - AKCIJA!!!

  Svetski bestseler o jednom od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. Šta je to u ličnosti Kristijana Ronalda što izaziva toliko suprostavljena osećanja i mišljenja?

  https://najboljaknjiga.com/7487-Ronaldo-opsesija-za-savrsenstvom.html

 • Zavet - Slaviša Pavlović - Posebno izdanje - USKORO!!!

  Posebno izdanje romana Zavet, u tvrdom povezu, sadrži mnoštvo fotografija iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika.

  https://najboljaknjiga.com/7550-Zavet.html

   logo.v      Uskoro u prodaji knjiga Miodraga Lekića - Istorija Italije

"Istorija Italije" - knjiga najpopularnijeg crnogorskog političara Miodraga Lekića, lidera opozicije u Crnoj Gori i dugogodišnjeg profesora istorije diplomatije na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Lus u Rimu, uskoro će biti objavljena u Srbiji, u okviru izdavačke kuće Smart studio.

Knjiga je nagrađena specijalnim priznanjem Foruma evropskih izdavača: Eurispres – Nagrada za evropsku knjigu Aldo Manucio.
Recenziju za ovo obimno delo napisala je dr Đulija Barone sa univeziteta La Sapienza.

Knjiga obuhvata istorijski, politički i kulturni razvoj Italije u periodu od 1861 - 2011. godine, ili kako je Lekić nazvao "Od Kavura do Montija" i nije pisana samo iz ugla vrsnog poznavaoca istorije, već su mnogi, manje poznati detalji, predstavljeni kroz veoma zanimljive priče o razvoju jedne države.

Autor knjige, Miodrag Lekić bio je ambasador Jugoslavije (Srbije i Crne Gore) u Rimu do 2003. i ministar spoljnih poslova Republike Crne Gore 1992-1995. Danas radi kao profesor istorije diplomatije na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Lus u Rimu. Bio je kandidat na predsedničkim izborima u Crnoj Gori 2013. godine.

Podeli
smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka