Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

 • Inferno -Den Braun - Po promotivnoj ceni!

  Dante je inspirisao rađanje još jednog umetničkog dela! Ali umetničkog dela koje seje smrt. Da li Inferno za čovečanstvo znači Pakao, Čistilište ili Spasenje?

  https://najboljaknjiga.com/7485-Inferno.html

 • Poželeti od meseca - Donald Klark - AKCIJA!!!

  Život i delo Bili Holidej, njene pesme i socijalno-istorijski i kulturni milje ere svinga znalački su i pregnantno osvetljeni ovom neprocenjivom knjigom.

  https://najboljaknjiga.com/7572-Pozeleti-od-meseca.html

 • Ronaldo; opsesija za savršenstvom - Luka Kaioli - AKCIJA!!!

  Svetski bestseler o jednom od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. Šta je to u ličnosti Kristijana Ronalda što izaziva toliko suprostavljena osećanja i mišljenja?

  https://najboljaknjiga.com/7487-Ronaldo-opsesija-za-savrsenstvom.html

 • Zavet - Slaviša Pavlović - Posebno izdanje - USKORO!!!

  Posebno izdanje romana Zavet, u tvrdom povezu, sadrži mnoštvo fotografija iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika.

  https://najboljaknjiga.com/7550-Zavet.html

   logo.v      Uskoro posebno izdanje romana "Zavet"

Povodom stogodišnjice Prvog svetskog rata, na jesen se očekuje drugo posebno izdanje romana Zavet. Roman će biti u tvrdom povezu i dopunjen fotografijama iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika, kao i dodatkom "Sećanja na zaboravljene ljude i trenutke", koji obuhvata manje poznate istorijske detalje vezane za ratna dešavanja, heroje i njihove sudbine nakon rata. 

 

Ratna i ljubavna priča, inspirisana istinitim događajem, prati život srpskog vojnika tokom Velikog rata. On je borac koji ne želi da se bori, međutim kada je to potrebno onda je najhrabriji i najbolji u tome. Tu iskrenu borbu, zasnovanu na časti i viteštvu, podstaknutu očevim zavetom, neće pokvariti neprijatelj, nego mržnja, sujeta i ljubomora saborca i tako uzrokovati ličnu tragediju čiji se gubitak čini nenadoknadivim.

Kako se čast može povratiti? Mogu li mrtvi oživeti?

U trenucima kada priželjkuje sopstvenu smrt, ponižen i poražen, iznenada doživljava  ljubav koja će probuditi usnule želje, otvoriti vrata nekog novog života i podariti mu mir u vremenu nemira.

Ali, prošlost traži pobednika...

Podeli
smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka