Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Grupa autora

Biljke i cveće - Veliki ilustrovani vodič

Izdavač:  Mladinska knjiga
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7928-038-1
Povez:  Tvrd
Pismo:  Latinica
Broj strana:  742
Cena: 10 .090,00 din.

 

Opis:

Ako tražite knjigu koja je pravi rudnik informacija, stručnih saveta i praktičnih uputstava za baštovane, kako profesionalce tako i amatere, ovaj vodič je pravi izbor.

Izaberite biljku koju želite u svojoj baštispreko 8.000 dobro organizovanih odrednica i hiljadama fotografijakoje vam pružaju sva neophodna uputstva. Jedan od najcenjenijih i najpopularnijih vodiča za baštenske biljke konačno i na srpskom jeziku.

Zajedno sa izdavačem Dorlings Kindersley odlučili smo da objavimo 4. dopunjeno izdanje ove knjige. To nam je omogućilo dodatna poboljšanja teksta, kao što je ažuriranje naziva biljaka, kao i dodavanje stranica sa fotografijama najnovijih kultivara i hibrida. Poslušajte savete iskusnih stručnjakao gajenju, zaštiti od štetočina i bolestida bi vaše biljke bile lepe i zdrave.

Jedan od osnovnih ciljeva ove enciklopedije je da pomogne baštovanima prilikom izbora biljaka, pa je zato u ovom dopunjenom izdanju dodato poglavlje „Boje u bašti“, uz poglavlje „Odabir biljaka“. Ovo privlačno novo poglavlje pokazuje spektar boja koji se može koristiti u svim godišnjim dobima na najznačajnijim biljkama. Uz ilustrovani katalog biljaka ova dva poglavlja biće od neprocenjive pomoći čitaocu prilikom izbora prave biljke za pravo mesto, kao i najbolje boje za odgovarajuće doba godine. Napravite fantastične kombinacijekoristeći potpuno nov dodatak o upotrebi boje, kao i osobinamaomiljenih biljaka kao što su ljiljani i hoste.



 

Bilježnica iz preobražajaBiljnom ishranom do zdravlja

Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine