Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      






Veća slika

Mirjana Stakić

Nikolaj

Izdavač:  Bookland
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7182-480-4
Povez:  Tvrd
Pismo:  Ćirilica
Broj strana:  153
Cena: 853,00 din.

 

Opis:

Roman «Nikolaj» je priča o avanturi i magiji, o neverovatnoj pustolovini koju proživljava napušteni dečak Nikolaj, koji detinjstvo provodi u Domu za nezbrinutu decu trpeći zlostavljanja obesnih dečaka.

Nikolajevim bekstvom iz sirotišta započinje fantastično putovanje u kome se prepliću snovi, magija i čarolija sa surovom realnosti. Dečak prepoznaje skrivene moći u sebi i postaje đak – čarobnjak u „Školi za izgubljene dečake“ u tajanstvenom zamku Arnije. U školi za čarobnjake Nikolaj stiče znanja koja se ne mogu naučiti u običnoj školi. Uči lekcije srca, prijateljstva i ljubavi. U realnosti, ovog dečaka otimaju trgovci decom i odvode u Italiju da prosi.
 
„Nikolaj“ je roman koji će vas naterati da zaplačete i da se nasmejete, da osetite strah i nadu pitajući se hoće li Nikolaj uspeti da spase sebe i svog druga i sapatnika u bolu i zarobljeništvu, malog crnog Mitu. Hoće li mu se ostvariti najveća želja da pronađe roditelje? Da li je zamak Arnije samo san u životu ovog tužnog dečaka ili čuda i čarolije stvarno postoje, samo mi ne umemo da ih prepoznamo?
Topla, dirljiva i potresna priča, koja će nas oplemeniti, jer ćemo iz Nikolajeve sudbine naučiti da život može da bude surov i grub, ali čovek ne sme da bude loš i zao. 



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka